Posts in Copywriting
Hembla

Hembla Àr en av Sveriges största privata fastighetsvÀrdar, med över 20 000 lÀgenheter i StockholmsomrÄdet och MÀlardalen. NÀr de nyligen genomgick en omprofiliering, med bland annat namnbyte och ny hemsida, ingick jag i projektgruppen som copywriter.

Read More
CopywritingLouise Stigell
OnePartnerGroup

OnePartnerGroup Àr Sveriges lokalaste samarbetspartner för företag, och sysslar bland annat med rekrytering, bemanning, logistik och produktion.

Jag har under en lÀngre tid skrivit pressmeddelanden, kampanj- och hemsidecopy, och innehÄll för OnePartnerGroup.

 

Read More
Fastighetssnabben

NÀr Fastighetssnabben skulle förnya sitt varumÀrke och sin hemsida hade jag Àran att bli inblandad. (De rÄkar nÀmligen vara min egen hyresvÀrd!)

Projektet var ett samarbete med Gomorron ReklambyrÄ, dÀr jag ansvarade för att ta fram en ny tonalitet och nya texter till Fastighetssnabbens hemsida. Resultatet blev ett varmt, avslappnat och professionellt tilltal dÀr företagets mission och mÄlgrupp tydligt framgÄr.

Read More
CopywritingLouise Stigell
100 Procent

NĂ€r fullservicebyrĂ„n 100 Procent skulle ge sin hemsida en makeover fick jag uppdraget att ta fram ny copy till sajten. 

Briefen var att fÄnga 100 Procents personlighet och professionalitet och fÄ fram detta i texterna. Samtidigt som hemsidan sÄklart skulle locka rÀtt sorts mÄlgrupp och fÄ dem att vilja anlita byrÄn.

Read More